Creatief, chaotisch, zoekend, nieuwsgierig, samen, geïnteresseerd, van hart tot hart, veel, teveel, rustend, stilte…. Ontvangend met mijn armen open naar Boven…Zo ben ik, zo wil ik zijn!  Al zoekend mijn weg vinden om te ontdekken, te groeien, en op Gods tijd gesnoeid te worden.

In 1977 groeide ik op in een gebroken gezin. Toen ik 14 jaar was, werd ik in een fijn pleeggezin geplaatst. Als puber heb ik mijn leven mogen geven aan mijn Schepper. Ik was als tiener echt geraakt door de liefde van mijn Vader in de hemel die mij liet merken dat ik een geliefde dochter ben van Hem… Zijn liefde is zo geweldig dat ik die gun aan iedereen! In 1997 trouwde ik met mijn man Lieuwejan. Samen mogen wij in Zijn dienst staan.  Als grondpersoneel van onze hemelse Vader hebben wij ons plekje mogen vinden als predikantsgezin. Samen met vijf kinderen en een hond wonen wij nu in Hoogeveen. We hebben een boeiend leven. Maar ook daarin is het telkens zoeken naar Gods doel – en dat gaat gepaard met vallen en opstaan…

Op dit moment verzorg ik lezingen en workshops op maat door heel Nederland. Ook organiseer ik kloosterweekenden. In het voorjaar 2017 is mijn eerste boek uitgekomen: Leven met aandacht. Ik vind het bijzonder om een klein stukje te mogen meereizen met mensen. Ik hoop jou ook eens te ontmoeten!